Magazine ● juni

zondag, juni 14

Dus. Mijn creativiteit wilde niet ophouden. Kon niet ophouden. Het ene na het andere idee kwam binnen en ik bleef die ideëen maar verzamelen, ze stapelden zich op. En toen kwam het idee om mijn eigen magazine te maken, of toch ongeveer. Een droom die ik eigenlijk al van kleins af heb. Toen maakte ik in Word mijn eigen tijdschriften die ik dan nooit afmaakte, want perfectionisme. Hier heeft perfectionisme me ook bijna de das om gedaan. Bijna. 

Dit was het dan? Mijn eigen minimagazine. Hoe leuk het was om dit te maken, ongelooflijk. Zéker voor herhaling vatbaar. 

Petje af als je alles gelezen hebt. Kippenvel als je dit zou afdrukken, als je de kalender zou gebruiken of als je nu zelf vol inspiratie zit. Ik hoop het. Dat dit verder dan mezelf gaat. Dat ik hiermee iets anders 'in gang' zet. In beweging. Al is het maar iets kleins in je hoofd waardoor je vanavond voor het slapen toch nog even denkt aan drie dingen waar je dankbaar voor bent. Al is het dat maar. Dat zou me kippenvel geven. 

Ik weet dat dit heel erg amateuristisch gemaakt is, maar idc; nee, dat doe ik wel, ik care wel. Het is en blijft voor mij loslaten, mijn perfectionisme loslaten. Ik maakte niets met potlood, maar tekende meteen met pen. Net zoals de dingen die ik schreef, meteen. Geen weg terug. Enkel een weg op om met dat perfectionisme te leren omgaan en het niet perfect te hoeven maken. 

Ik gebruikte deze magazines: Flow, Libelle Nest, Runner's world, Psychologie magazine, Libelle, Happinez en Respire. 

En dan nóg nieuws: ik heb nu ook Patreon!! Voor €3 per maand heb je toegang tot een extra podcast, volgende magazines, stickers ... Je kunt maandelijks of eenmalig betalen. Ik heb gezonde kriebels in m'n buik en kan niet wachten om dit met de wereld te delen!

Liefs,

(patreon: https://www.patreon.com/louvette )
(de podcast: https://anchor.fm/louise52 )

4 opmerkingen:

 1. aahhh omg louise dit is zo zo zo leuk! ik heb alles gelezen en bekeken en het is zo mooi!!! echt wow, dit zou zo een echt magazine kunnen zijn! zo'n leuke, rustige stijl. nu heb ik heel veel zin om ook een magazine over mezelf te maken haha, misschien doe ik het wel :) dankje voor deze inspiratie! echt geweldig dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I adore this even if I can't understand the words lol. Did you scan them in? Really beautiful illustrations and photos! x
  www.lexiealexandra.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love everything about this! You are so creative and talented. Wish I could understand this but at least I can appreciate it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love everything about this! You are so creative and talented. I wish I could read it myself but at least I can appreciate it<3

  BeantwoordenVerwijderen